ПРОЕКТ „Економско јакнење на руралните жени од различни етникуми од Источниот и Западниот регион“

ПРОЕКТ „Економско јакнење на руралните жени од различни етникуми од Источниот и Западниот регион“

Имплементатори: - Здружение на жени земјоделки „АГРО-ВИНКА“, Виница - Здружение „Радика-Де“, Дебар Цели на проектот: Преку воспоставување на подобра соработка...

Page 1 of 2 1 2

Прочитајте