ПРОЕКТ „Економско јакнење на руралните жени од различни етникуми од Источниот и Западниот регион“

ПРОЕКТ „Економско јакнење на руралните жени од различни етникуми од Источниот и Западниот регион“

Имплементатори: - Здружение на жени земјоделки „АГРО-ВИНКА“, Виница - Здружение „Радика-Де“, Дебар Цели на проектот: Преку воспоставување на подобра соработка...

Природата Предупредува #budniliste. ,,ПРИРОДА или ОТПАД” – театарска претстава со костими кои се направени од рециклирани материјали

Природата Предупредува #budniliste. ,,ПРИРОДА или ОТПАД” – театарска претстава со костими кои се направени од рециклирани материјали

Проектот: „Природата предупредува – активности на заедницата за заштита на биодиверзитетот“ што го спроведува здружението - Меѓународен центар за уметност...

Прочитајте