Минералната вода е позната по нејзината лековитост за стомачни заболувања на желудникот, стомачниот тракт и бубрезите – Смрдлива Вода

Минералната вода е позната по нејзината лековитост за стомачни заболувања на желудникот, стомачниот тракт и бубрезите – Смрдлива Вода

Општина Гевгелија ќе го реконструрира сместувачкиот објект кој е во нејзина сопственост, а се наоѓа во туристичкото место „Смрлива вода“....

Page 2 of 5 1 2 3 5

Прочитајте