Шеќерни спомени

Шеќерни спомени

Детство, период во кој живеевме безгрижно и слободно. Период кој никогаш не се заборава и на кој вечно се навраќаме....

Библиотека која е резултат на тривековна колекционерска работа.Печатот е дизајниран од Петре М. Андреевски и Иво Андриќ, а изработен во полускапоцен камен во Пекинг

Библиотека која е резултат на тривековна колекционерска работа.Печатот е дизајниран од Петре М. Андреевски и Иво Андриќ, а изработен во полускапоцен камен во Пекинг

Во демирхсарското село Бабино се наоѓа единствената приватна библиотека "АЛ БИ" со богат и раритетен библиотечен фонд од над 15...

Манастир Зрзе

Манастир Зрзе

Кога ќе го започнете патувањето низ микрорегионот Зрзе вие не сте само намерник кој бара да здивне од градската врева,...

Прочитајте